Een reis om de wereld in 80 kleuren

Voor Restolounge Dennis Wines and Food gevestigd te Antibes in Zuid-Frankrijk heb ik een eigenzinnige, kleurrijke en grappige opdracht mogen uitvoeren.

Met deze opdracht is een deel van mijn droom uitgekomen: Mijn ontwerpen worden daadwerkelijk gebruikt!

Uit 6 verschillende regio’s van de wereld heb ik 6 authentieke en handbeschilderde designs gemaakt voor tapasborden. Deze designs zijn afgestemd op de gerechten die Restolounge Dennis serveert. De tapas van deze sfeervolle Restolounge zijn al een genot voor het oog, laat staan de andere zintuigen. Tapa na tapa worden de desbetreffende designs van de borden zichtbaar. De knipoog die in elk design verwerkt is verhoogd de stemming tijdens het nuttigen van de heerlijke tapas.

Ik hef het glas op de gedachte dat mijn ontwerpen in Restolounge Dennis Wines and Foods een bijdrage levert aan de ambiance, de beleving en het genot…bon appetit, santé and enjoy!

Scroll naar top