Biografie

Lammie van Wieringen

Lammie van Wieringen is Lammie design. Een droom, wens, creatief plan en dan is daar eindelijk het juiste moment. Go for it!

Mag ik me even aan u voorstellen: Mijn naam is Lammie van Wieringen en ik ben geboren in de zomer van 1975 te Holten waar ik nog steeds met veel genoegen woon.

Na de LDS in Apeldoorn, waar o.a. de vakken reclametekenen en etaleren in mijn examenpakket zaten, heb ik de DEVA in Almelo gevolgd. Dit was een vooropleiding voor de kunstacademie. In deze tijd heb ik ook een aquarelcursus gevolgd en ben ik jaren actief lid geweest van een fotoclub.

Na 2 werkgevers in de horeca en de detailhandel heb ik met veel plezier gewerkt als receptioniste en gastvrouw bij het Holtense Ondernemershus. Sinds augustus 2016 was ik werkzaam bij AC Holten waar ik o.a. bij de receptie van het hotel heb gewerkt. Vanaf februari 2017 is AC overgenomen door La Place en daar heb ik 4 jaar gewerkt. Vanaf mei 2021 ben ik weer werkzaam in de detailhandel en werk ik met heel veel plezier bij Primera in Holten.

Tekenen, schilderen, fotograferen en etaleren heb ik altijd al van jongs af aan gedaan. Met mijn foto’s heb ik al enkele prijzen mogen ontvangen. In mijn vrije tijd zit ik vaak in mijn atelier waar ik d.m.v. verschillende schilderkunsttechnieken een eigen stijl en authentieke ontwerpen heb gevormd voor verschillende doeleinde en die veel mensen aanspreekt. Mijn ultieme droom is om een exclusief Lammie design servieslijn op de markt te mogen brengen.

Scroll naar boven