Glasontwerpen

ApWQk8sg

Lammie design handbeschilderde glasontwerpen op glas en decoratie artikelen zijn verrassend, bijzonder en sfeervol!

Handbeschilderde ontwerpen van Lammie design.

Lammie design heeft met haar originele glasontwerpen glazen artikelen en decoratiematerialen handbeschilderd en daarmee op diverse fairs en kerstmarkten gestaan. Met warme en luxe najaar en kerst tinten met o.a. koper, zilver en goud voor de herfst en de winterfairs en frisse pastel tinten voor de lente en zomer fairs heeft Lammie design vele nieuwe en bestaande klanten door de seizoenen heen, op de verschillende fairs, positief kunnen verwonderen en verblijden.

Verschillende technieken voor authentieke glasontwerpen

De inspiratie en ideeën voor de glasontwerpen haal ik voornamelijk uit mijn eigen collectie flora en landschap foto’s. Het glas en de decoratie artikelen koop ik meestal in bij de kringloop winkels, zo worden deze artikelen op een verrassende, bijzondere en sfeervolle manier hergebruikt. Om deze glas en decoratie producten authentiek te maken gebruik ik verschillende technieken. Voor de glasontwerpen heb ik zowel meerdere verfsoorten o.a. glas, porselein en acryl verf en hele kleine stukjes blad koper, blad zilver en blad goud gebruikt. Ook de glasontwerpen met de marmerverf techniek heb ik mij voor de glazen artikelen eigen gemaakt. Alle decoratie artikelen worden afgewerkt met een laagje vernis. De materialen die ik gebruik zijn vooral penselen en sponzen maar ook verschillende tapes en stempeltjes pas ik toe om tot een specifiek “ Lammie design” decoratie artikel te komen.

Lammie design voor een exclusief ontwerp

Mocht u als bedrijf of als particulier geïnteresseerd zijn in of een opdracht hebben voor een exclusief Lammie design handbeschilderd glasontwerp voor glazen artikelen of decoratiematerialen neem dan contact met mij op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Voor het bezoeken van een fair waar Lammie design present is: Hou mijn website in de gaten voor het allerlaatste nieuws en de a.k. fair datums. Verrassende, bijzondere en sfeervolle ontwerpen voor glas en decoratie artikelen vind u bij Lammie design!

Glasontwerp Esdoorn

Glasontwerp Esdoorn

Glasontwerp Esdoorn

Glasontwerp Esdoorn

Glasontwerp Esdoorn

Glasontwerp Esdoorn

Glasontwerp Esdoorn

kerstballen met koper gedecoreerd

kerstballen met zilver gedecoreerd

Koperen decoratie artikelen

lente decoratie artikelen

lentefair waxinelichtjes

Red boots vaas

vaas met orchideën

waxinelichtje met marmer effect

waxinelichtjes goud

waxinelichtjes zilver

winter artikelen met stipjes

winter windlicht met dennentak

winter windlicht sneeuwvlok

zilveren decoratie artikelen

zilveren kaarsen bol

Scroll naar boven