Schilderijen

Servies ontwerpen

Schilderen, je eigen wereld uitbeelden!

In mijn atelier heb ik de afgelopen jaren zowel het acryl als de olieverf technieken eigen gemaakt. Ik heb een aparte schilderstijl ontwikkeld die veel mensen aanspreekt. De ontwerpen beeld ik uit tussen het realistische en surrealistische in. De schilderijen zijn robuust qua kleuren maar zachtzinnig van onderwerp. Aangezien fotografie ook een grote hobby van mij is, en ik voornamelijk flora en landschap foto’s maak, gebruik ik deze foto’s vaak voor de gevraagde opdrachten zodat het echt bij jezelf blijft. De canvas schilder doeken variëren van 20 bij 30 tot 60 bij 80. De afmeting 20 bij 30 gebruik ik het meest bij de geboortekaartjes ontwerpen. De schilderijen van 60 bij 80 vind ik heerlijk om mee te werken. Met deze grootte en de robuuste kleuren komt het ontwerp op het schilderij tot zijn recht. Met een vergroter zet ik de lijnen op het doek waarnaar het schilderen kan beginnen. Voor de schilderijtjes met geboortekaartjes gebruik ik acryl verf. Voor de schilderontwerpen met flora en landschapsschilderijen gebruik ik olieverf omdat deze verf warmere kleuren bezit en je reliëf kan creëren. Vele opdrachten heb ik in deze jaren, voor mijn klanten, met veel genoegen mogen schilderen.

Italiaanse muurschilderingen

Een aantal jaren geleden kwam een klant, die een B&B bezat, met de vraag of ik een Italiaans vergezicht als muurschilderij wilde maken voor een bijgebouw waar men Italiaanse avonden kon beleven. Dit aanbod nam ik graag aan ook omdat dit ook een verlangen was om ooit te schilderen. Ze hadden een prachtig plaatje gevonden (zie foto op deze site). Met hulp van de dochter des huizes hebben we eerst met de vergroter de lijnen op de muur gezet en daarna met acrylverf de onderwerpen ingekleurd. Het resultaat is prachtig geworden en niet snel daarna hebben we ook een andere muur, met ook een Italiaans vergezicht (zie foto op deze site), in hetzelfde gebouw mogen beschilderen.

Schilderijontwerpen van Lammie design zijn authentiek, origineel en een lust voor het oog

Mocht u geïnteresseerd zijn in mijn schilderijen, of heeft u een vraag of opdracht over of voor een schilderijontwerp, neem dan contact op met Lammie design zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Beuseberg

Blauwe druifjes

Het Beukenlaantje

Muurschildering 1

Muurschildering 2

Paardenbloemen

Tamme kastanjes

Toscaans landschap

Varken op pallet

Zeilschip

Zinken vaas met bloemen

Scroll naar boven