Nieuws

Lemon&Olives

Lemon&Olives, Een vleugje zomer, een mediterraans thema, dit is het nieuwe lammie design op een mokje! Tevens al chique ingepakt en te verkrijgen bij Primera in Holten…dus… even naar…!

Lemon&Olives Lees meer »

De Pauwenveren…

Voor een klant een hele gave opdracht, 2 handbeschilderde borden met als thema’s: Pauwenveren en het Roodborstje, mogen uitvoeren. Hierbij de Pauwenveren. Beide borden zijn beschilderd met metallicverf en zijn puur ter decoratie!

De Pauwenveren… Lees meer »

Het Roodborstje…

Voor een klant een hele gave opdracht, 2 handbeschilderde borden met als thema’s: Het Roodborstje en Pauwenveren, mogen uitvoeren. Hierbij het roodborstje Beide borden zijn beschilderd met metallicverf en zijn puur ter decoratie!

Het Roodborstje… Lees meer »

Hulst…

Het Lammie design ontwerp voor deze kerst is “Hulst“. Deze takken met stekelige bladeren en knal rode besjes ziet men vooral in Engeland met “Christmas”! Dit kerstmokje, welke afwasmachinebestendig is, en ook vele andere Lammie design mokjes zijn nu al feestelijk voor je ingepakt en present bij Primera in Holten…dus…voor je kerstcadeaus ga je even

Hulst… Lees meer »

De Dennenappel…

Het Lammie design voor deze winter is de Dennenappel. In dit ontwerp heb ik 3 verschillende dennenappels en de takken geschilderd op aquarelpapier. Ook deze winterse mok, welke afwasmachinebestendig is, is present bij Primera in Holten!

De Dennenappel… Lees meer »

Limited Edition…

Natuurlijke, warme en knusse waxinelichtjes gemaakt met esdoorn blaadjes en al feestelijk ingepakt voor de feestdagen! Limited edition dus wees er snel bij want op is op…even naar Primera Holten!!

Limited Edition… Lees meer »

Primeur in Primeur…!!!

Als eerste sta ik met mijn Lammie design verhaal op vind het in Holten, hoe onwijs leuk is dat! Daarnaast bevind zich in dit interview een Primeur!!! Hierbij een klein intro: Lammie van Wieringen zag meteen dat vindhetinholten.nl nog wel eens een heel goed initiatief kon zijn en meldde zich als eerste aan. Veel mensen

Primeur in Primeur…!!! Lees meer »

Scroll naar boven