Nieuws

Beschilderde vaas voor de Zuivelhoeve

Een tijdje geleden een erg leuke opdracht van Ter Steege voor de Zuivelhoeve (40 jaar) mogen uitvoeren. Ik heb een prachtige metalen vaas beschilderd in Zuivelhoeve-Style. Enorm veel lovende reacties gehad …TROTS!

Het was een hele lange adem maar….

Vandaag heb ik een contract getekend bij ter Steege, een ontzettend mooi en fijn bedrijf! Ik ga daar aan de slag als ontwerpster met een heel leuk team om mij heen! Wat een begin van 2022, kom maar op met dit jaar…HAPPY!

Kerstkrans…

Dit jaar geen kerstboom maar een enorme grote Kerstkrans! Laten de knusse kerstdagen maar beginnen…ho ho ho…

De Pauwenveren…

Voor een klant een hele gave opdracht, 2 handbeschilderde borden met als thema’s: Pauwenveren en het Roodborstje, mogen uitvoeren. Hierbij de Pauwenveren. Beide borden zijn beschilderd met metallicverf en zijn puur ter decoratie!

Het Roodborstje…

Voor een klant een hele gave opdracht, 2 handbeschilderde borden met als thema’s: Het Roodborstje en Pauwenveren, mogen uitvoeren. Hierbij het roodborstje Beide borden zijn beschilderd met metallicverf en zijn puur ter decoratie!

Hulst…

Het Lammie design ontwerp voor deze kerst is “Hulst“. Deze takken met stekelige bladeren en knal rode besjes ziet men vooral in Engeland met “Christmas”! Dit kerstmokje, welke afwasmachinebestendig is, en ook vele andere Lammie design mokjes zijn nu al feestelijk voor je ingepakt en present bij Primera in Holten…dus…voor je kerstcadeaus ga je even …

Hulst… Lees meer »

De Dennenappel…

Het Lammie design voor deze winter is de Dennenappel. In dit ontwerp heb ik 3 verschillende dennenappels en de takken geschilderd op aquarelpapier. Ook deze winterse mok, welke afwasmachinebestendig is, is present bij Primera in Holten!

Limited Edition…

Natuurlijke, warme en knusse waxinelichtjes gemaakt met esdoorn blaadjes en al feestelijk ingepakt voor de feestdagen! Limited edition dus wees er snel bij want op is op…even naar Primera Holten!!

Primeur in Primeur…!!!

Als eerste sta ik met mijn Lammie design verhaal op vind het in Holten, hoe onwijs leuk is dat! Daarnaast bevind zich in dit interview een Primeur!!! Hierbij een klein intro: Lammie van Wieringen zag meteen dat vindhetinholten.nl nog wel eens een heel goed initiatief kon zijn en meldde zich als eerste aan. Veel mensen …

Primeur in Primeur…!!! Lees meer »

Croissantjes

Vive la France…De Croissantjes, broodjes van gerezen zoet bladerdeeg welke uiteraard altijd present zijn bij ieder “déjeuner” , is ook één van de nieuwe Franse thema’s van Lammie design! Dit smakelijke design is als ontwerp geschilderd op aquarelpapier en daarna bedrukt op smalle afwasmachine bestendige mokken! Deze mokken zijn nu ook verkrijgbaar bij Primera in …

Croissantjes Lees meer »

Scroll naar boven